Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی صبح امروز به ریاست سیدرضا تقوی آغاز به کار کرد.

به گزارش تابناک، نشست علنی مجلس شورای اسلامی امروز ( پنجشنبه، 8 خرداد) رأس ساعت 8 و 5 دقیقه به ریاست سیدرضا تقوی رئیس سنی و با حضور 220 نفر از منتخبین مجلس آغاز شد.

روح الله نجابت منتخب مردم شیراز در مجلس دستور کار نشست امروز را به شرح ذیل قرائت کرد:

انتخاب اعضای هیأت رئیسه دائم مجلس شورای اسلامی

گزارش شعب 15 گانه درباره انتخاب اعضای هیأت رئیسه آن ها و اعضای کمیسیون تحقیق و کمیسیون آیین نامه داخلی مجلس

انجام مراسم تحلیف اعضای هیأت رئیسه دائم مجلس شورای اسلامی

روز گذشته محمد باقر قالیباف با کسب اکثریت مطلق در فراکسیون انقلاب اسلامی،با کسب ۱۶۶ رای از مجموع ۲۳۰  رای ماخوذه، به عنوان کاندیدای ریاست مجلس شورای اسلامی انتخاب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفتنی است؛ حمیدرضا حاج بابایی ۵۷ رای، مصطفی میر سلیم ۵ رای و حسن نوروزی ۲ رای از مجموع ۲۳۰ رای ماخوذه راکسب کردند.

در این جلسه امیرحسین قاضی زاده هاشمی با ۹۴ رای و علی نیکزاد با ۹۳ رای کاندیداهای نهایی نایب رئیسی مجلس شدند.

عبدالرضا مصری با ۷۷ رای، محمدمهدی زاهدی با ۵۶، الیاس نادران ۵۳ و علیرضا منادی با ۴۲ رای در رتبه های بعدی کاندیداتوری نایب رئیسی این فراکسیون قرار داشتند.

همچنین محمدحسین فرهنگی، محسن پیرهادی و علیرضا سلیمی، کاندیداهای این فراکسیون برای انتخاب به‌عنوان ناظر یا کارپرداز هیئت رئیسه هستند.

در رای گیری فراکسیون، امیرآبادی و موسوی لارگانی هم بیشترین رای را برای دبیری هیات رئیسه به خود اختصاص دادند و پس از آنها، حاجی دلیگانی، دهنوی، متفکر آزاد و کریمی فیروزجایی حائز بالاترین تعداد آرا شدند.

گزارش لحظه به لحظه از جلسه امروز را در یر بخوانید:

نامزدهای نواب رئیسی مجلس یازدهم معرفی شدند ۱۳۹۹/۰۳/۰۸ - ۰۹:۰۶

نامزدهای نواب رئیسی مجلس یازدهم معرفی شدند

هیأت رئیسه مجلس، نامزدهای نواب رئیسی مجلس یازدهم در اجلاسیه اول را معرفی کرد.
نامزدهای نواب رئیسی مجلس یازدهم معرفی شدند

در این جلسه سیدامیرحسین قاضی‌زاده منتخب مردم مشهد و علی نیکزاد منتخب مردم اردبیل گزینه‌های نهایی فراکسیون انقلاب اسلامی برای نایب‌رئیسی مجلس یازدهم، به عنوان کاندیدای نواب اول و دوم برای اجلاسیه اول مجلس یازدهم معرفی شدند.

همچنین هیأت رئیسه اعلام کرد که عبدالرضا مصری و سید محمدرضا میرتاج‌الدینی از کاندیداتوری نواب رئیسی مجلس انصراف دادند.

قالیباف با 230 رای رئیس مجلس یازدهم شد ۱۳۹۹/۰۳/۰۸ - ۰۹:۰۳

محمدباقر قالیباف حائز اکثریت آرای وکلای ملت شد و برای سال نخست اجلاسیه یازدهم بر صندلی ریاست مجلس تکیه زد.

اسامی 3 کاندیدای ریاست مجلس یازدهم اعلام شد ۱۳۹۹/۰۳/۰۸ - ۰۸:۴۹

در این جلسه اسامی کاندیداهای ریاست مجلس اعلام شدند.

بر این اساس محمدباقر قالیباف منتخب مردم تهران، فریدون عباسی منتخب مردم کازرون و سیدمصطفی آقامیرسلیم به عنوان کاندیدای ریاست مجلس برای اجلاسیه نخست مجلس یازدهم معرفی شدند.

رئیس سنی مجلس: مجلس یازدهم مجلس تراز اسلامی را به نمایش بگذارد ۱۳۹۹/۰۳/۰۸ - ۰۸:۴۲

سیدرضا تقوی رئیس هیأت رئیسه سنی مجلس در نشست علنی امروز ( پنجشنبه، 8 خرداد) مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور خود با تأکید بر مفاد سوگندنامه‌ای که نمایندگان قرائت کرده‌اند، گفت: سوگندنامه باید تذکری برای نمایندگان باشد و هر روز آن را سرلوحه اقدامات خود قرار دهند و به آن متعهد باشند و خود را با مفاهیم این متن قوی، عجین کنند.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه متن سوگندنامه بر اساس اصل 67 قانون اساسی است، اظهار داشت: ما نمایندگان در مراسم افتتاحیه تعهد دادیم و کار سنگینی را بر عهده گرفتیم که همانا پاسداری از حریم اسلام و نگهداری از آرمان‌های اسلامی است.

وی افزود: همچنین نگهبانی از مبانی جمهوری اسلامی، پاسداری از ودیعه ملت، رعایت امانت و تقسیم وظایف، دفاع از قانون اساسی، پایبندی به استقلال و اعتلای کشور، حفظ حقوق ملت، پایبندی به خدمت به مردم و مد نظر قرار دادن استقلال کشور و تأمین مصالح از جمله مواردی است که ما نمایندگان باید بر اساس سوگندنامه به آن توجه کنیم.

تقوی در ادامه با بیان اینکه ما به خداوند سوگند یاد کردیم تا به مفاد سوگندنامه وفادار باشیم، عنوان کرد: اگر به این موارد توجه کنیم ضعف‌های کشور برطرف می‌شود، همچنین باید مجلس تراز اسلامی را به نمایش بگذاریم که شاخصه‌های آن ارزشگرایی و انقلابی بودن، زمان‌شناسی و دشمن‌شناسی و توجه به مشکلات معیشتی و محرومیت زدایی است.

رئیس هیأت رئیسه سنی مجلس یازدهم، انتخابات هیأت رئیسه مجلس را مسابقه‌ای برای خدمت دانست و افزود: ما برای خدمت کردن باید از خودمان شروع کنیم و بدانیم افرادی که از طریق هیأت رئیسه خدمت می کنند وظیفه سنگینی بر عهده خواهند داشت.

منبع: تابناک

کلیدواژه: ونزوئلا ال پالیتو غیزانیه نفت ونزوئلا مجلس یازدهم دریای کارائیب قتل رومینا اشرفی مجلس شورای اسلامی انتخابات هیات رئیسه قالیباف ونزوئلا ال پالیتو غیزانیه نفت ونزوئلا مجلس یازدهم دریای کارائیب قتل رومینا اشرفی مجلس یازدهم معرفی شدند مجلس شورای اسلامی ریاست مجلس هیأت رئیسه منتخب مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۹۵۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم افشاگری‌ها علیه قالیباف/ بیگی: جماعتی از سازمان میادین میوه و تره‌بار، تاکسیرانی، بهشت‌زهرا، اتوبوسرانی و... وارد مجلس شده‌ و پست گرفتند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، احمد علیرضابیگی، نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو در گفتگو با روزنامه اصلاح طلب هم‎ میهن به نقد عملکرد هیئت‌رئیسه مجلس پرداخته ‎است که در ادامه می خوانید؛

*‌این تحلیل وجود دارد که برخی با انتقادات تند و تیز از هیئت‌رئیسه از تریبون مجلس به‌دنبال آن هستند که کرسی‌های هیئت‌رئیسه مجلس بعدی را کسب کنند. عملکرد هیئت‌رئیسه را در دوره یازدهم مجلس چگونه ارزیابی می‌کنید؟

سخنگوی وقت شورای نگهبان در سال ۱۴۰۰ گفت: «مردم در انتخابات شرکت کنند یا خیر، در مشروعیت انتخابات تاثیری نخواهد داشت.» یعنی انتخاباتی با پشتوانه ۴۰ درصدی مشارکت مردم با انتخابات ۸۰ درصدی تفاوتی ندارد. این نوع نگاه حکمرانی ما به انتخابات است و مردم محلی از اعراب در سیاست و اقتصاد ندارند. اردیبهشت امسال یک‌سال از موضوع دریافت خودروهای شاسی‌بلند می‌گذرد. خطاب من به هیئت‌رئیسه بود و سوال کردم که دریافت این خودروها با استیضاح وزیر چه نسبتی دارد؟ یک‌سال از این سوال می‌گذرد و با وجود مستندات دقیقی که ارائه شد، میکروفن نماینده‌ای که این موضوع را اعلام کرد بسته، دادگاهی و به یک‌سال زندان محکوم شد. اما هیچ گزارشی از جانب هیئت‌رئیسه به مردم داده نشد درحالی‌که مردم با اعلام موضوع خودروهای شاسی‌بلند با ابهاماتی روبه‌رو شدند. این برای ارزیابی عملکرد هیئت‌رئیسه و حتی مجلس کافی است.

*‌پس با این مورد که مطرح کردید از نگاه شما عملکرد هیئت‌رئیسه مجلس بد بوده است؟

مجلس با اعلام این خبر با یک اتهام روبه‌رو شده بود. نمایندگان باید از مجلس می‌خواستند که از شأن مجلس و نمایندگان در چنین شائبه‌ای دفاع کند. چطور وقتی موضوع استعفای نادران اعلام وصول نمی‌شود جلوی تریبون مجلس تحصن می‌کنند و تا آخر جلسه اعلام وصول استعفای خود را می‌گیرند. چرا نمایندگان مجلس که در مظان چنین شائبه‌ای قرار گرفتند چنین مطالبه‌ای از هیئت‌رئیسه نداشتند؟

*‌این دلیل بر نقد عملکرد همه مجلس و نه‌فقط هیئت رئیسه است، به گفته شما هیچ کسی مطالبه‌ای در این زمینه نداشته ‎است؟

فقط نوری‌قزلجه و صباغیان پس از آنکه میکروفن من بسته شد، به این موضوع معترض شدند. رئیس مجلس نیز گفت: «مصوبه هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان است.» کدام ماده قانونی به هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان اجازه می‌دهد که سامانه نماینده مردم به مدت ۴۰ روز بسته شود؟

*‌علاوه بر این موضوعی که شما به‌عنوان نقد به عملکرد هیئت‌رئیسه مطرح کرده‎اید، یکی از انتقاداتی که به هیئت‌رئیسه می‎شود، ورود قطاری ۴۰-۳۰ نفره به مجلس است. چقدر موضوع ورود اتوبوسی و قطاری افراد به مجلس را قبول دارید؟

شاید بیش از این تعداد وارد مجلس شده‌اند. جماعتی از شهرداری وارد مجلس شده‌اند و در ساختار مجلس مسئولیت و پست گرفته‌اند. این افراد از سازمان میادین میوه و تره‌بار، تاکسیرانی، بهشت‌زهرا(س)، اتوبوسرانی و... به مجلس آمده‌اند و در نهاد اصلی جمهوری اسلامی پست گرفته‌اند.

*‌این موضوعات، مطمئناً مرتبط با ماه‎های اخیر نیست، چرا نمایندگان در ماه‎های آخر و حتی روزهای پایانی عمر مجلس یازدهم این انتقادات را مطرح می‌کنند؟

هر کسی به انگیزه خاص خود به این موضوعات می‌پردازد. اما من در مناظره با رئیس سازمان خصوصی‌سازی موضوع ورود افراد به مجلس را مطرح کردم و گفتم که شما صاحب چه فضیلتی هستی که این حجم از ثروت کشور به دست‌تان سپرده شده است؟ البته شما جزو فرهیخته‌ترین‌ها هستید بین افرادی که از کشتارگاه، بهشت‌زهرا (س)، تاکسیرانی و... آمده‌اند. او در مقام پاسخگویی گفت: «جواب ایشان را رهبری باید بدهد.» و جلوی چشم مردم مناظره تلویزیونی را ترک کرد. من اعلام کردم این فرد تاکنون یک آپارتمان در عمرش فروخته که ما ۹ هزار ملک بزرگ دولت را به او سپردیم تا بفروشد؟

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904243

دیگر خبرها

  • اهداف پشت پرده رقیب تراشی برای قالیباف! / اصلاح‌طلبان: در مجلس دوازدهم اقلیت نه نیروی سوم هستیم!
  • تداوم افشاگری‌ها علیه قالیباف/ بیگی: جماعتی از سازمان میادین میوه و تره‌بار، تاکسیرانی، بهشت‌زهرا، اتوبوسرانی و... وارد مجلس شده‌ و پست گرفتند
  • انتقاد تند یک کاندیدای انتخابات از ذوالنور/ حواست هست که خودت را زیر سوال می‌بری؟/ قالیباف شانس اول ریاست مجلس است
  • وعده قالیباف به هلال احمر
  • عضو هیات رئیسه : بعضی از نمایندگان کمتر از ۱۰۰ روز در مجلس حضور داشته‌اند
  • قالیباف: هیئت تطبیق مصوبات می‌تواند ضامن اجرای قانون باشد
  • قالیباف: هر چقدر می‌توانیم برای پیشرفت کار دولت تسهیل‌گری انجام دهیم تا مردم ذی‌نفع نهایی باشند
  • قالیباف: هر چقدر می‌توانیم برای پیشرفت کار دولت تسهیل‌گری انجام دهیم
  • فیلم/ اقداماتی که حسین‌زاده بحرینی در مجلس یازدهم انجام داد
  • شهادت رئیس هیات تطبیق مصوبات دولت با قوانین درباره قالیباف