Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاندیدای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی در سبزوار گفت: یکی از مهمترین اولویت‌های مجلس یازدهم باید مقابله با فرار مالیاتی باشد که رقم آن بالا است. ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۹ استانها خراسان رضوی نظرات - اخبار استانها -

بهروز محبی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس در مورد مهمترین اولویت‌های مجلس یازدهم اظهار داشت : حل بنیادین مسئله فساد و رانت‌ها باید در اولویت مجلس یازدهم باشد؛ بحث شفافیت از شفافیت رای و اموال نمایندگان آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاندیدای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی در سبزوار گفت: در جمهوری اسلامی مردم مالک نظام هستند و از نظام نیز به درستی دفاع می‌کنند؛ این مسئله مهمی است. فضای جدیدی در کشور داریم؛ جریانی اخیرا به دلیل سیاست‌های نئولیبرالی شکل گرفته که یکی از پیامدهای آن فرار مالیاتی است؛ امروز 100 تا 150 هزار میلیارد فرار مالیاتی داریم که باید برخورد شود.

‌دستگاه قضایی با جرائم انتخاباتی در ایلام برخورد می‌کندتاملی بر پروژه ضد انتخاباتی در ایران/ چرا انتخابات در ایران دشمن را می ترساند؟عبدالله: تنها نتیجه مشروع انتخابات افغانستان برای ما پذیرفتنی است

محبی گفت: بودجه شرکت‌های دولتی و زیرمجموعه وزارت نفت و بانک بسیار بالاست و باید تسلط و نظارت بیشتری بر اینها وجود داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: این نظارت‌ها باید بیشتر شود و این مهم جزو رسالت‌های مجلس آینده است؛ شبکه ملی اطلاعات نیز باید در دستور کار مجلس یازدهم باشد؛ بحث دیگر ما مواجهه با قراردادهای بین‌المللی است که باید براساس عزت و حکمت و مصلحت رقم بخورند.

کاندیدای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی در سبزوار عنوان کرد: در حوزه انتخابیه سبزوار، یک بیکاری کشنده و زجرآور داریم؛ زیرساخت‌های حمل و نقل ما اصلا مناسب نیست و این بسیار خطرناک است؛ در شهرستان جوین این جاده‌های مواصلاتی بسیار خطرناک است.

محبی افزود: صنایع مادر را نتوانسته‌ایم به شهرستان بیاوریم زیرا ریل نداریم؛ بحران مدیریتی نیز در سبزوار شاهد هستیم و بعضا مدیران پاسخگو نیستند و باید در اولویت قرار گیرند.

انتهای پیام/281/ ت

R41347/P/S6,1188/CT1

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فرار مالیاتی مجلس یازدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۰۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۳ هزار میلیارد ریال فرار مالیاتی حوزه ساخت و ساز در خوزستان

سرپرست مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی سازمان امور مالیاتی از مطالبه ۳ هزار میلیارد ریال مالیات از فراریان مالیاتی مجریان ذیصلاح ساختمان خوزستان خبر داد.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی سازمان امور مالیاتی، شاهین مستوفی سرپرست مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی سازمان امور مالیاتی کشور پیرامون نحوه شناسایی فرار مالیاتی مجریان ذیصلاح ساختمان خوزستان و میزان مطالبه مالیاتی از آنان، اظهار داشت: متعاقب دریافت گزارش سامانه سوت زنی مبنی بر فرار مالیاتی شرکت‌های سازنده مسکن در این استان و با‌توجه به وجود اطلاعات مربوط به میزان فعالیت این اشخاص در سازمان نظام مهندسی استان مذکور (از جمله حق تعرفه هر متر مربع متراژ واگذار شده به هر شخص حقیقی یا حقوقی، قرارداد‌های منعقده فی مابین کارفرمایان و مجریان ذی صلاح) و عدم همکاری کامل آن مجموعه، انجام بازرسی موضوع ماده (۱۸۱) قانون مالیات‌های مستقیم در دستور کار قرار گرفت.

مستوفی افزود: با بررسی اسناد و مدارک به دست آمده از بازرسی انجام شده، مشخص شد حق الزحمه واقعی ۵۷۳ مجری ذی صلاح ساختمان در استان طی سال‌های ۱۳۹۸ لغایت ۱۴۰۲ قریب به ۱۳ هزار میلیارد ریال بوده (بعضی از مجریان ذی صلاح در سنوات مختلف کارکرد داشته اند) لیکن درآمد ابرازی آن‌ها در اظهارنامه‌های مالیاتی تسلیمی بسیار کمتر از این مبالغ اعلام شده بود که با¬ عنایت به مستندات مذکور و با رعایت قوانین و مقررات، بالغ بر ۳ هزار میلیارد ریال مالیات و عوارض در منابع مالیات بر درآمد و مالیات بر ارزش افزوده طی اوراق مطالبه و تشخیص صادره، از مودیان مذکور مورد مطالبه قرار گرفته است.

دیگر خبرها

  • چرا طرح «مالیات بر عایدی سرمایه» جنجالی شد؟
  • شناسایی ۳ هزار میلیارد ریال فرار مالیاتی حوزه ساخت و ساز در خوزستان
  • سلیمی نماینده مجلس: بعضی از نمایندگان کمتر از ۱۰۰ روز در مجلس حضور داشته‌اند
  • عضو هیات رئیسه : بعضی از نمایندگان کمتر از ۱۰۰ روز در مجلس حضور داشته‌اند
  • لزوم شناسایی شخصیت‌های بزرگ ایران و اسلام برای مبارزه با اسطوره‌های جعلی
  • شناسایی شخصیت‌های بزرگ ایران و اسلام برای مبارزه با اسطوره‌های جعلی
  • پول نقد بیاورید تا پزشک محترم مالیات ندهد!
  • انتخابات در جمهوری اسلامی به‌معنی مبارزه با دیکتاتوری است
  • فیلم/رضوانی: برخی‌ها فیگور ریاست مجلس گرفته‌اند اما پاپس‌ می‌کشند
  • گذشتگان چوب حراج به حقابه مغان زده‌اند